Verificatie proces

Doe zaken met mensen die u vertrouwt!

Er wordt een streng toelatingsbeleid gehanteerd voor nieuwe klanten om onze vrachtuitwisseling zo veilig en betrouwbaar mogelijk te houden voor onze gebruikers. Alleen geverifieerde en betrouwbare transporteurs & expediteurs krijgen toegang tot Teleroute vrachtuitwisseling.

Alle nieuwe klanten doorlopen een verificatieproces waarbij alle opgegeven informatie wordt gecontroleerd tegen de beschikbare gegevens in openbare en zakelijke databases voordat we overgaan tot toelaing tot ons systeem.

In de Transport Company Directory staat bij het profiel van alle gebruikers aangeven welke informatie geverifieerd is, er zijn 3 niveaus. Hoe hoger het niveau hoe meer wij naast de basis checks van de gebruiker geverifieerd hebben.

U kunt de verificatie niveaus als aanvulling gebruiken op uw eigen interne veiligheidsprocedures en een weloverwogen beslissing maken of u zaken wilt doen met een “nieuwe partner”.

Het verificatieniveau heeft geen enkele contractuele en juridische waarde en doet geen afbreuk aan de passende verificatieverplichtingen van de klant. ALPEGA Group is niet verantwoordelijk, en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, voor eventuele gevolgen van onjuiste informatie of de beoordeling van het verificatieniveau.

‹ Terug naar het overzicht