STAR

STAR (Safety Transport Algorithm Rating) is een belangrijke indicator voor veilige transacties op de vracht- en voertuiguitwisseling. Hij maakt integrerend deel uit van ons streven naar een veilige markt. De index geeft gebruikers een overzicht van de geloofwaardigheid, reputatie en kwaliteit van de dienstverlening van andere Teleroute-gebruikers. De STAR-index wordt op basis van verschillende objectieve criteria berekend:

  • Geverifieerd bedrijfsprofiel - Het invullen van uw bedrijfsprofiel is de belangrijkste stap om uw STAR-index te verbeteren.
  • Gebruik - Het gebruiken van de vrachtuitwisseling voor het zoeken en aanbieden van vrachten.
  • Gedragscode - Door de Gedragscode van Teleroute te ondertekenen, geeft u duidelijk blijk van uw engagement voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
  • Beoordelingen van klanten - Wat uw partners over u zeggen, is de beste indicatie van uw prestaties en betrouwbaarheid. Elke aanbeveling verbetert uw STAR-index.

De STAR-index is gebaseerd op een aantal objectieve criteria en geeft een betrouwbare indruk over de reputatie van een bedrijf.

De STAR-index wordt uitsluitend ter indicatie gegeven en de index noch de publicatie ervan heeft enige contractuele of juridische waarde.ALPEGA Group is niet verantwoordelijk, en wijst uitdrukkelijk elke aansprakelijkheid af, voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit de publicatie van deze informatie.

 ‹ Terug naar het overzicht