Gedragscode

Naleving van duidelijke regels voor een kwaliteitsvolle service

De Gedragscode van Teleroute werd samengesteld op basis van de input van onze klanten en schrijft in aanvulling op de beroepsnormen, wetten, reglementen, algemene voorwaarden en het interne beleid van Teleroute het gedrag voor dat van de gebruikers van onze vrachtuitwisseling wordt verwacht. De Gedragscode is dus een gentlemen's agreement en is niet verplicht of wettelijk bindend.

Maar door zich tot de Gedragscode te verbinden, verklaart een bedrijf dat het de voorwaarden ervan zal respecteren en dat het de mogelijke sancties zal aanvaarden bij overtredingen. Door de Gedragscode te ondertekenen, bewijst u aan duizenden gebruikers van de vrachtuitwisseling dat u een kwaliteitspartner bent en dat u deel uitmaakt van een gemeenschap met duidelijke regels voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Teleroute-klanten kunnen de Gedragscode online onderschrijven. Nadat u zich tot de Gedragscode hebt verbonden, wordt uw bedrijfsprofiel in de Teleroute Transport Company Directory geüpdatet met het Gedragscodelabel. Houd hier rekening mee wanneer u een potentiële zakenpartner zoekt.

Als u merkt dat een zakenpartner de Gedragscode heeft onderschreven maar er niet naar handelt, kunt u ons helpen om de integriteit van ons platform te beschermen door het misbruik te melden. Ons International Business Security Panel zal de inbreuken analyseren en gepaste actie ondernemen.

‹ Terug naar het overzicht