Teleroute Vrachtuitwisseling

Teleroute bestaat al bijna 30 jaar en wij investeren elke dag om zo innovatief, veilig en betrouwbaar mogelijk te zijn voor onze gebruikers. Onze service helpt u uw nationale en internationale netwerk uit te breiden met betrouwbare partners. De grote meerderheid van onze klanten maakt al meer dan 10 jaar gebruik van Teleroute.

Het is ons doel om u efficiënter en rendabeler te laten werken, of u nu een eigen rijder, een transporteur, een expediteur of een logistiek dienstverlener bent.

Wat kunt u doen met Teleroute?

Zoek vracht

Zoek vrachten - dagelijks meer dan 200.000 vracht- voertuigaanbiedingen ›
Dankzij de enorme hoeveelheid aangeboden vrachten op de vrachtuitwisseling van Teleroute is het eenvoudig om uw netwerk uit te breiden met betrouwbare transporteurs & expediteurs.

Tot 43% minder leegrijden ›
Optimaliseer uw wagenpark op zowel nationale als internationale routes, verhoog uw efficiëntie en maak meer winst.

Services inclusief voor Teleroute gebruikers

 • Routeplanner ›

  Een gratis routeplanner om nauwkeurig uw route te bepalen of om een locatie weer te geven op een interactieve kaart.

  gratis

 • Schuldbemiddeling ›

  Wanneer u niet betaald krijgt voor het uitgevoerde transport dan kunt u de hulp van onze lokale Teleroute-teams inschakelen.

  €10 + €30 wanneer opgelost

 • SMS ›

  Geef via SMS aan uw chauffeurs nieuwe vrachten door - waar die zich ook bevinden! SMS versturen is gratis bij Teleroute

   

  gratis

Hoe kunnen we u helpen?

Planners ›

Volledig beheer op één scherm.

U ontvangt in real-time alle nieuwe vrachtaanbiedingen direct nadat deze aangeboden worden en in een handomdraai kunt u ook uw beschikbare voertuigen aanbieden.

Managers ›

Bespaar tijd en geld.

U hebt behoefte aan betrouwbare en kwalitatieve oplossingen die het best bij uw bedrijf passen. Onze oplossingen zijn er voor zowel eigen rijders, transporteurs & expediteurs en logistiek dienstverleners.

Eigen rijders ›

Meer winst en minder risico.

Meer vrachten, een betere beladingsgraad en dus meer winst door online toegang tot duizenden vrachtaanbiedingen die dagelijks geplaatst worden door betrouwbare, gecertificeerde bedrijven.