New TAS-tms

Teleroute 30 years

Tot 43% minder leegrijden ›

Voorkom leegrijden door vrachten & voertuigen te zoeken. Dagelijks worden er meer dan 200.000 vrachten en voertuigen aangeboden op de vrachtuitwisseling die u helpen uw lege kilometers te beperken.

Betrouwbaarheid ›

Teleroute bestaat al bijna 30 jaar en wij investeren elke dag om zo veilig en betrouwbaar mogelijk te zijn voor onze gebruikers. De grote meerderheid van onze klanten maakt al meer dan 10 jaar gebruik van Teleroute.

Het grootste netwerk ›

Uw nationale en internationale aangeboden vrachten zijn zichtbaar bij meer dan 70.000 gecertificeerde transporteurs. U profiteert van het grootste Europese netwerk omdat... lees verder ›

Hoe kunnen we u helpen?

Planners ›

Volledig beheer op één scherm

U ontvangt in real-time alle nieuwe vrachtaanbiedingen direct nadat deze aangeboden worden en in een handomdraai kunt u ook uw beschikbare voertuigen aanbieden.

Managers ›

Bespaar tijd en geld

U hebt behoefte aan betrouwbare en kwalitatieve oplossingen die het best bij uw bedrijf passen. Onze oplossingen zijn er voor zowel eigen rijders, transporteurs & expediteurs en logistiek dienstverleners.

Eigen rijders ›

Meer winst en minder risico

Meer vrachten, een betere beladingsgraad en dus meer winst door online toegang tot duizenden vrachtaanbiedingen die dagelijks geplaatst worden door betrouwbare, gecertificeerde bedrijven.

Wat is er nieuw?

De nieuwe Teleroute Vrachtuitwisseling komt eraan. Het is nu slimmer, sneller en eenvoudiger. Ontdek wat er nieuw is.
De nieuwe Teleroute - Slimmer, sneller en eenvoudiger.